Skip to content
Patisseriedavid
Patisseriedavid
  • CAFÉ
  • Bakverk
  • Tårtor
  • Bröd
  • Aktiviteter
  • OM OSS
  • Kontakt
  • CAFÉ
  • Bakverk
  • Tårtor
  • Bröd
  • Aktiviteter
  • OM OSS
  • Kontakt

Pain d’epi

Pain

Ljust bröd bakat på vete- och durumvetemjöl och vetesurdeg.

Ingredienser: Vetemjöl, durumvete, vetesurdeg, vatten, jäst och salt.

Project navigation

PreviousPrevious project:Pain de seigleNextNext project:Pain aux graines de lin
ADRESS
Östergatan 7b | 211 25 Malmö | 040-630 80 80

Du hittar oss på:

E-post
ÖPPETTIDER CAFÉ

Måndag – Fredag : 8.00 – 17.00

Lördag: 10.00 – 16.00
Söndag: stängt
Alla röda dagar stängt
Avvikande öppettider

SOCIALA MEDIER

Du hittar oss på:

FacebookInstagram
KONTAKT
  • Företagskund
  • Återförsäljare
Go to Top
Patisserie David använder cookies för att ge dig som användare bästa möjliga upplevelsen på hemsidan..Jag förstår Här kan du läsa mer
Privacy & Cookies Policy