
Vörtbröd
Vörtbröd Ingredienser: VETEMJÖL, FULLKORNSMJÖL AV RÅG, sirap, vört, jäst, SMÖR, salt, pomerans, ingefära, kardemumma, nejlikor, solrosolja,
Går du förbi vårt bageri en tidig morgon känner du doften från nybakat bröd och tittar du in genom fönstret kan du få syn på David och de andra bagarna i full fart med dagens brödbak.
Vi förbereder våra degar så att de kan kalljäsa hela natten och sedan bakas ut på morgonen
. Alla bröd är bakade med surdeg. Vissa med vetesurdeg och andra med rågsurdeg för att kunna ge olika karaktär på bröden. I den mån vi kan använder vi närproducerat mjöl. Vårt vetemjöl kommer exempelvis från Skånemöllan.
Vörtbröd Ingredienser: VETEMJÖL, FULLKORNSMJÖL AV RÅG, sirap, vört, jäst, SMÖR, salt, pomerans, ingefära, kardemumma, nejlikor, solrosolja,
Ingredienser: Vetemjöl, rågmjöl, kummin, sirap, malt, vört, surdeg, salt
Äkta marmelad gjord från grunden på bra råvaror i säsong.
Levain 0,5 kg och 1,5 kg, bakat på vetemjöl med rågsurdeg.
Klassisk baguette bakat på vetemjöl och vetesurdeg.
Ljust bröd bakat på vetemjöl o vetesurdeg.
Ljust bröd bakat på vetemjöl o vetesurdeg.
Något grövre bröd bakat på vete och rågmjöl, linfrö, surdeg på vete.
Ljust bröd bakat på vete och vetesurdeg.
Något grövre bröd bakat på råg och vetemjöl med rågsurdeg.
Ljust bröd bakat på vetemjöl o vetesurdeg. Bakad i form vilket ger något mjukare kanter.
Rågbröd med klippt råg, solrosfrö och linfrö, surdeg på råg.
En så kallad halvbrioche gjord på vete, vetesurdeg, mjölk, ägg och smör.