När David bakar får det inte förekomma något som helst halvfabrikat eller konserveringsmedel. Vaniljkrämen till tarteletterna liksom smördegen till croissanterna – allt görs från grunden. Med denna filosofi är det också självklart för David att enbart arbeta med de bästa råvarorna. Så ofta som det går försöker David handla närproducerade råvaror. Men inte allt går att hitta i den skånska myllan. Chokladen kommer därför från Valrhona och vaniljen från Madagaskar.

För dagens sortiment titta in i butiken eller slå oss en signal. Vill du ha något speciellt ring gärna och beställ några dagar i förväg.

Tartelettes aux crèmes

Mördegstartelette fylld med en härlig smakrik kräm och toppad med flamberad italiensk maräng. Vissa har även frukt och bär.

Pastel de nata

Pasteis de Nata

Portugisisk kaka.
Smördegstarte fylld med en kräm med härlig smak av citron och kanel.

Flans

Mördegstarte fylld med kräm på ägg, grädde och vanilj

Eclairs

Eclair fylld med vanilj, mocca eller chokladkräm

Eclairs au crème

Eclair fylld med vaniljkräm, grädde och jordgubbar eller choklad och banan.

Madeleine

Madeleines

Fransk sockerkaka som bakas i snäckformade madeleines formar.